Vintern 2003/2004

God Jul och Gott Nytt År!

Närvärme

Närvärme inom Västra Bällsta har legat ganska lågt, men kanske det kan bli aktuellt igen. Styrelsen har mottagit en skrivelse angående intresse för installation av närvärme. Vi vill informera villaägare som kanske står i behov av ny värmeinstallation. Blir det flera villaägare inom samma närområde kan det finnas möjlighet att införa närvärme.

Funderar ni på detta så kan ni ta kontakt med:

Anders Nyh, Runristarvägen 35, 186 50 Vallentuna
Telefon: 08 – 585 521 97 eller hem 08 – 511 738 45.
Januari månad.

Årsavgiften

Som vanligt vid den här årstiden bifogas inbetalningskort avseende medlemsavgiften för år 2004 i Västra Bällsta Villaägareförening. Ett stöd för minnet är att medlemsavgiften förfaller till betalning den 31 januari.

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.