Mars 2007

Inbjudan till årsmöte

Måndag 19 mars kl 19:30
Lovisedalskolans matsal

Vi har bjudit in Gun Hillbo som under rubriken ”Gamla bilder berättar” kommer att prata om Vallentuna och Bällsta förr i tiden. Alltså lite historia om vår bygd. Ett unikt tillfälle som inte får missas!

Vi bjuder på kaffe/the/öl och smörgåsar.

Anmälan till årsmötet sker via mail till Birgitta Saarikoski: saarikoski@transit.se eller talong nedan (Bällstavägen 91).

Medlemsavgift/medlemskort

Det är dags att betala in medlemsavgiften om 50 kr. Avgiften betalas in på pg 584250-5, kom ihåg att skriva namn och adress! Önskar du inbetalningstalong, kontakta Anna-Stina Bällstavägen 91.

Medlemskortet ger rabatter hos Vallentuna Järn, Vallentuna Byggvaror, Solgården (i östra Bällsta) Täby Nyans – samt rabatter på däck och bilvård hos OKQ8-Djursholm (på Djursholms Torg).

Med vänliga hälsningar och god fortsättning på det nya året!

Bällsta Villaägareförening,