April 2007

Valborgsmässoafton

Välkommen att delta i stämningsfullt fackeltåg från Lovisedalskolan till Gustavs Udde där vi tillsammans tänder årets valborgseld!

19:15Samling vid Lovisedalskolans parkering för utdelning av facklor (notera att facklor endast delas ut till vuxna och att föräldrarna ansvarar för barnens säkerhet). Facklorna delas ut gratis men är begränsade till 100 st.
19:30Tändning av facklor och avgång till Gustavs Udde.
20:00Tändning av valborgseld vid Gustavs Udde. Brasans exakta placering är nedanför Örtagårdens bostadsområde.

Arrangörer: Bällsta Villaägareförening och Örtagårdens bostadsrättsförening.

Boulebana – information

Boulbanan är planerad att ligga på grönområdet i lekparken vid Bataljonsvägen. Jan Linde, Skvadronvägen 13 kommer att vara ansvarig för boulebanan. Har du frågor om boulebanan, e-posta kurt.naslund@swipnet.se

Områdesbevakning

Områdesbevakningen för de medlemmar som har det via Roslagens Hundbevakning fungerar mycket bra. Finns det andra som är intresserade hör av er. Nu när semester närmar sig kanske det skulle vara intressant att få bevakning regelbundet som tittar till ditt hus under sommarveckorna då du är bortrest?
Detta och mer därtill kan du få för endast 85 kr/mån. – mer info finns på hemsidan!
http:/www.ballstavf.se

Hastighet i området

På årsmötet diskuterades hastigheten i området igen. Styrelsen undersöker olika alternativa lösningar för att begränsa/anpassa farten.
Har du några förslag eller synpunkter runt detta? E- posta till vallentuna@ekdahl.org.

Medlemskort

Medlemskorten kommer inom kort och rabatter gäller som tidigare hos Vallentuna Järn, Vallentuna Byggvaror, Solgården, Täby Nyans och OKQ8 Djursholm. För mer information om medlemsrabatter gå in på http://www.ballstavf.se

Information från årsmötet

Årsmötet var välbesökt med omkring 70 medlemmar närvarade.
Inbjudna till årsmötet var Gun och Gunnar Hillbo som berättade i ord och bild om Bällsta och övriga Vallentuna från förr i tiden.

Styrelseförteckning

Efter årsmötet ser styrelsen ut som följer:

Ordf. Kurt Näslund – Bataljonsvägen 5
Kassör Marianne Windstam – Wirséns väg 6
Sekr. Annika Ekdahl – Bällstavägen 73
Ledamot Lars Perslid – Bällstavägen 93
Ledamot Birgitta Saarikoski – Tingvallav. 1
Suppleant Charles Boivie – Artillerivägen 5
Suppleant Robert Maiorana – Bataljonsv. 10
Revisor Lars-Åke Theorin – Manhemsvägen 24
Revisorsuppleant Gerhard Ågren – Bataljonsvägen 8
Valberedn. Bo Bergström- Kavallerivägen 10
Valberedn. H Frauke – Bataljonsvägen 11

Visst kommer ni ihåg att betala medlemsavgiften om 50 kr/år?! Sätt in pengarna på pg 584250-5. Kom ihåg att skriva namn och adress!

Med vänlig hälsning & trevlig vår!

Bällsta Villaägareförening,