Februari 2010

Inbjudan till årsmöte

Tisdagen den 23 mars kl 19:00
Lovisedalsskolans matsal

Förutom stadgeenliga förhandlingar så går mötet i TRYGGHETENS TECKEN. Vi har bjudit in Polisen, tf Närpolischef Hans Larsson, och kommunens Fältassistenter, Sofia Linder och Caroline Dynefalk. Detta för att berätta om ungdomssituationen i Vallentuna samt hur Polisen och ”Fältarna” arbetar.

Ämnet berör oss alla. Missa inte detta tillfälle att få veta mer om vad som görs för ungdomen (i det tysta) och ställa frågor. Vi har även bjudit in Roslagens Hundbevakning för att svara på frågor om bevakningen i området.

Vi bjuder på kaffe/te och bulle.

Anmälan till årsmötet sker via e-post till cecilia.wollard@se.ibm.com eller via talongen nedan i brevlådan Bällstavägen 93. (Osa senast 16 mars.)

Välkomna till årsmöte i Bällsta Villaägareförening!

Med vänliga hälsningar,
Bällsta Villaägareförening