Rapport från Kransbindning den 22 november

Den 22 november samlades ett gäng damer och en herre i ladan på Lovisedal. Bordet var uppdukat med diverse band, kottar, kransstommar, snören, hampaband och tråd av olika sorter! Det fanns också kaffe, te, clementiner och pepparkakor. Förutom detta hade också Johanna och Sanna bakat biskvier som de bjöd på. Runt väggarna brann tjugotals värmeljus, allt för att sprida värme och ljus. På bänkarna låg det högvis med mossa, vitlav, lingonris, buxbom, enris, bergeniablad och mycket, mycket annat. Och som sagt runt bordet satt vi människor, stundom talandes och stundom en absolut koncentration kring bindningen. 

Och många, många fler kransar gjordes den dagen, alla olika men lika vackra. Fler var intresserade än platser vilket gör att vi funderar inför nästa år, 2016, ha två tillfällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.