Valborgfirande

Lördag 30 april kl 20:00
Gustavs udde

Välkomna till årets Valborgsfirande vid Gustavs udde. Vi firar in våren tillsammans med fackeltåg och stor brasa.Bällsta FF står för fikaförsäljning.

19:30Samling vid Runristarkröken (vid gångtunneln) för alla barn och vuxna som vill delta i fackeltåget. Facklorna är gratis men begränsade till 100 stycken. Facklor delas bara ut till vuxna och medföljande vuxen ska alltid ansvara för de barn som bär facklor.
19:45Två fackeltåg startar och går Runristarbacken respektive Bällstavägen ner till Gustavs udde. Alla är välkomna att hoppa in i tåget när det passerar. Vid brasan ställer sig alla fackelbärare i en ring runt brasan.
20:00Fackelbärarna tänder gemensamt årets brasa,

Lämna ris till brasan

Hela lördagen från kl 9 och framåt, har du tillfälle att lämna ris och grenar till brasan vid Gustavs udde. Tänk på att det endast är tillåtet att elda trädgårdsavfall, som ris, grenar och sly, och inget annat. Kom gärna tidigt på dagen med ditt trädgårdsskräp.

TACK till alla frivilliga som ställer upp och gör firandet möjligt även i år! 

PS. Vi behöver frivilliga för att kunna genomföra Valborgsfirandet, mejla borje@spangberg.se om du kan ställa upp som ris- eller eftersläckare en timme. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.