Rapport från Skördefest den 25 september

Vi har sådan tur med vädret, så fort föreningen gör något. Skördefesten den 25 september bjöd också på strålande väder. Kaffetermosarna var fyllda liksom den arbetslista som gjorts upp. När det mustas måste tid bokas så det blir ordning på torpet! Och trots det blir det inte alltid så. Men listan på folk som önskar musta sina äpplen blev snart full. Äppelskörden var dignande i år vilket också märktes! Över 90 liter mustades vilket tyder på övertid, rejält med övertid. Och det var några som kom och fikade och nyfiket kikade på! Trevligt!

Vi hoppas på god äppelskörd 2017!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.