Familjesöndag – Flyga drake

Söndag 9 oktober kl 11-15
Gustavs udde


Uppdatering:
Vi ber alla om ursäkt som mötte upp vid Gustavs udde idag, söndag den 9 oktober. TRIST. Vädrets makter tillät inte drakflygning eller någon utomhusaktivitet över huvud taget! Vi är ledsna för att vi ställde in! Men vi försöker nästa år igen, lite tidigare på året! 


Platsen, Gustavs udde i vårt närområde är en sådan fin plats och den borde utnyttjas i större utsträckning. Föreningen tar initiativ till en familjesöndag, den 9:e oktober. Vi samlas och det finns utrymme för att spela brännboll, boule eller kubb. 

Vi får också besök av Maqsood Kahwaja och hans medarbetare från Pakistanska Kultur och Cricketförening. De kommer att instruera oss i hur man bygger och flyger drake. Ta med material som du vill använda. Visst material finns att köpas på plats.

Vi bjuder medlemmar på grillad korv och dryck!

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.