Valborgsfirande

Söndag 30 april
Gustavs udde

Som vanligt brinner det på Gustafs udde! Men det krävs både ris och eld för att det ska brinna. Ni är välkomna med ert ris, sly och kvistar från trädgården att lägga det på udden. Från kl 9:00 på söndagen och fram till kl 17:00 har vi vakter på plats som anvisar er plats.

Det blir också fackeltåg. De som vill gå i tåget samlas vid Runristarkröken kl 19.30. Där delas det facklor ut till vuxna! 19.45 går två tåg mot udden, det ena längs Bällstavägen och det andra längs Runristarvägen. I ring runt brasan kastar ni in facklorna! 

På plats kommer Bällsta FF att sälja korv och fika!

Med önskan om gott väder, humör och uppslutning. 

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.