Rapport från Valborgsfirande den 30 april

Vis av erfarenheten från Valborgsfirandet 2016 beslutade styrelsen att all organisering av valborgsfirandet, själva dagen och kvällen den 30 april, skulle vara färdig till eller under årsmötet. Efterlysning via kallelsen till årsmötet, facebook och allmän djungeltelegraf lyckades vi få tillräckligt med risvakter, fackelutdelare, brasvakter och hjälp med hämtning av vattenslang så firandet kunde genomföras. Bällsta FF skötte sin del under kvällen och framför allt med städningen dagen efter. Att det hela fungerade bra kan bero på att Valborg inföll på en lördag! 

Men med dubbla risvakter, dubbla fackelutdelare, fint väder så blev det en väldigt trevlig dag. Som vanligt var det hundratals, kanske tusen personer som deltog i firandet som också gick lugnt och fint till! Några nattsuddande korvätare deltog i släckningen vid midnatt. Städningen dagen efter var också förträffligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.