Växtbytardagen

Tisdag 21 maj kl 13-16
Torpet Lovisedal (Runristarvägen 65)

Välkommen till Torpet Lovisedal på växtbytardag. YR.no lovar vårväder så Saras Söndagscafé är också öppet för er som bara vill ta en eftermiddagsfika!

Vi prövar också på lite lätt pyssel, betong. Vi köper in finbetong och du är välkommen att testa att göra ”spets”- eller andra krukor och andra småsaker. Visst material finns på plats och är kostnadsfritt för medlemmar. Övriga självkostnadspris.

Är du intresserad – tänk på att skydda dina kläder och händer. Vill du göra en ”spetskruka” ta med en duk du är beredd att ”offra”. Vi gjuter på söndag men det är inte färdigt att ta hem förrän onsdag, torsdag veckan därpå. Under tiden ska föremålen vattenbegjutas och det sköter vi om under tiden.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.