Familjesöndag – Flyga drake

Söndag 17 september kl 13-16
Gustavs udde

Välkomna till Gustavs udde söndagen den 17 september! Då kommer Khawaja Maqsood från Botkyrka Cricket & kulturförening och instruerar hos hur vi bygger och flyger med drakar. I Pakistan är drakflygning både en konstform och sport! Ofta är drakar byggda att efterlikna flygande insekter, mytologiska figurer och olika ”monster”. Ta med eget material att använda att bygga med, tunna bambukäppar, siden- eller tunt polyestertyg, plastfilm eller tunt papper. Papper riskerar dock att rivas sönder i träd. Visst material finns på plats och färdiga drakar samt linor finns att köpa på plats.

Vallentuna scoutkår säljer korv och fika på plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.