Kallelse till årsmöte

Måndag 5 mars kl 19:00
Bällstabergsskolan

Årsmötet i Bällstabergsskolan börjar med smörgåstårtemingel. Därefter tar Sigge Rahmqvist över och berättar om det medeltida Bällsta. Visste ni att det finns ett gravfält mellan Milles väg och Vallbostrand? Sigge är medeltidshistoriker och filosofie doktor och har varit anställd som medeltidsexpert vid Riksantikvarieämbetet.

Därefter följer sedvanligt årsmöte!

Vi bjuder på smörgåstårta och dryck! Om du vill äta tillsammans med oss måste du anmäla detta innan den 1 mars! Skriv ett mejl till borje@spangberg.se eller lägg en lapp i brevlådan på Runristarvägen 65, och berätta hur många som kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.