Kvastverkstad med äggjakt

7 APRIL KL 13-15

En aktivitet för dig och dina barn/barn. Vi binder björkris till kvastar vid Ladan på Lovisedal (Runristarvägen 65). På bordet finns de material du kan behöva, men arbetshandskar och egen sekatör kan underlätta. På bordet står också saft och bullar och en kaffetermos (eller te) till de vuxna. Vi kommer att vara ute men under tak så klädseln bör anpassas därefter. Det finns också tillfälle till äggjakt. Leta ägg! 20 kronor för barn (godis) och 40 kronor för vuxna (ägg). Vi har plats för cirka 10 barn.

Vill ni vara med så anmäl via mejl senast 5 april till annasigrid@torpetlovisedal.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.