Kallelse till årsmöte

Måndag 2 mars kl 19
Bällstabergsskolan

På årsmötet går vi igenom stadgeenliga handlingar, informerar om året som varit, och tittar på förslag till kommande aktiviteter i västra Bällsta. Stödet från medlemmarna är avgörande för att föreningen ska kunna leva vidare och med gemensam kraft påverka exempelvis kommunen om förbättringar i bostadsområdet – vi hoppas kunna inleda mötet med en representant från kommunen – men också andra arrangemang som rör hus och trädgård och övriga gemensamma aktiviteter. Innan mötet bjuder vi på smörgåstårta och dryck.

Anmälan sker senast 25 februari via epost till borje@spangberg.se alternativt genom talongen (se den utskickade papperskallelsen) som då läggs i brevlådan på Runristarvägen 65.

Glöm inte att betala in din medlemsavgift före årsmötet! Du kan också swisha in medlemsavgiften (100 kr) till 070-718 4539. Var noga med att ange namn och adress i meddelandefältet!

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen i Bällsta Villaägarförening