Kallelse till årsmöte

Söndag 21 mars kl 14.00
Digitalt (via länk)

På årsmötet går vi igenom stadgeenliga handlingar. Övriga frågor bordlägges. Ett förslag till verksamhetsplan för 2021 kommer att finnas på vår hemsida. Allt revideras i takt med att pandemiläget förändras. Stödet från medlemmar och aktiva är avgörande för att föreningen ska kunna leva vidare och med gemensam kraft påverka t.ex. kommunen om förbättringar i bostadsområdet men också andra arrangemang som rör hus och trädgård och övriga gemensamma aktiviteter.

Anmälan sker senast måndag den 15 mars via e-post till: anmalan@ballstavillaagarforening.se

Glöm inte att betala in din medlemsavgift före årsmötet, pg 584250-5! Du kan också swisha in medlemsavgiften (100 kr) till 070-718 4539. Var noga med att ange namn och adress i meddelandefältet!

Styrelsen i Bällsta Villaägarförening